Gratis verzending vanaf €75,-
Achteraf betalen met Klarna
Gemakkelijk retourneren
14 dagen bedenktijd

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met (een gedeelte van) je bestelling?  Via de wet 'Kopen op Afstand' ben je gerechtigd om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling deze als retour aan te melden. Na aanmelding heb je vervolgens 14 dagen om de retourzending te versturen. In het geval van herroeping zijn enkel de kosten van de retourzending voor eigen rekening.

Je kunt je retour aanmelden door een email te sturen naar [email protected].
Vermeld hierbij het ordernummer en de te retourneren artikelen. Je ontvangt vervolgens van ons automatisch bericht met instructies.

Let op: Bij iedere retour dien je het volledig ingevulde en ondertekende retourformulier mee te sturen.

 

Retourvoorwaarden

  • Artikelen dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.
  • Het artikel mag geen gebruik- of draagsporen bevatten.
  • Artikelen met (make-up) vlekken worden niet retour geaccepteerd.
  • Badkleding kan enkel geretourneerd worden wanneer de hygiëne strips nog aanwezig en intact zijn. Anders wordt de retour niet geaccepteerd.

 

Verwerking retourzending

Nadat we de retourzending hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd door de retourafdeling. Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt na goedkeuring vervolgens binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Indien er is gekozen voor Klarna Achteraf Betalen wordt het retourbedrag door ons in mindering gebracht op de factuur van Klarna. Het is mogelijk om in de tussentijd de betaling bij Klarna te pauzeren. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van Klarna.

Gratis verzending vanaf €75,-
Achteraf betalen met Klarna
Gemakkelijk retourneren
14 dagen bedenktijd