Gratis verzending vanaf €75,-
Achteraf betalen met Klarna
Gemakkelijk retourneren
14 dagen bedenktijd

Betaalmethoden

Bij by.AMELLE kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

 iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt gemakkelijk met je eigen bankrekening in een beveiligde omgeving. 

 Creditcard
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. This Cuteness accepteert zowel VISA en Mastercard voor de betalingen.

Het voordeel van betalen via een creditcard is dat deze vaak minimaal 180 dagen extra verzekerd zijn.

 Paypal
PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal kopersbescherming aan op online bestellingen.

 Bankoverschrijving
Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om de bestelling te betalen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je per email informatie over de bankoverschrijving. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en gecontroleerd wordt de bestelling verzonden. Houd er rekening mee dat dit een extra werkdag kan duren.

 Klarna Achteraf Betalen (mogelijk bij bestellingen tot €100,-)

Met Klarna Achteraf Betalen betaal je pas nadat je de order hebt ontvangen. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je bericht van Klarna en kun je binnen 14 dagen betalen.

Zodra je kiest voor achteraf betalen, wordt er een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check kijkt Klarna naar drie factoren, namelijk: je betalingsgeschiedenis, het bedrag, en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden. Als het niet lukt om achteraf te betalen kun je een bestelling plaatsen via een andere betaalmogelijkheid.

 Bancontact
Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart.

Gratis verzending vanaf €75,-
Achteraf betalen met Klarna
Gemakkelijk retourneren
14 dagen bedenktijd